Hankattenes bolig

Vi har valgt at få bygget et separat hus til vores hankatte, da mange hankatte strinter og derfor er umulige at have i hjemmet, hvis man samtidig gerne vil have et pænt (og velduftende) hjem.
 
Vi har tænkt rigtig meget over, hvilke forhold vi vil tilbyde vores hankatte, for selvom vi ikke kan have dem i huset med os hele tiden, så skal de stadig have det godt. Derudover har vi haft nogle krav til, at deres bolig skulle være nem at rengøre, det skulle være muligt at opdele den, og den skulle være isoleret.
 
Ud af alle disse tanker er der kommet et isoleret hus på 10 m2 med 2 separate hankatterum med udgang til hver deres løbegård. Hus og løbegård er placeret inde i vores i forvejen indhegnede have, så hankattene vil stadig kunne have kontakt med vores andre katte.
 
Indvendigt er hele huset beklædt med vinyl fra gulv til loft for at gøre det så rengøringsvenligt som muligt. De 2 rum er adskilte men med en kattelem imellem, således at de 2 hankatte kan nyde hinandens selskab, hvis de har lyst til det. Har vi 2 hankatte, der slet ikke kan sammen, kan kattelemmen imellem de 2 rum lukkes, så de ikke har kontakt.
 
Herunder ses lidt billeder af huset og løbegårdene. Flere billeder kan ses på vores facebookside.
DK Vorbeck - Norske Skovkatte - Norwegian Forest Cats | 6600 Vejen - Denmark | post@vorbeck.dk