Sådan bor vi

Vores hjem er invaderet af en flok semilanghårskatte, så der er altid nok at se til. Heldigvis har vi en harmonisk flok, hvor langt de fleste går godt i spænd med hinanden, så selv om der ofte er kamp omkring madskålene, så oplever vi aldrig deciderede slåskampe, allerhøjst lidt opdragelse når flokleder Olav skal sætte de unge lømler på plads.
Indretning af hus

Vi har gjort meget ud af at indrette vores hjem, så der er plads til kattene, der har fri adgang til det meste af huset, når vi er hjemme. Vi har flere store kradsetræer med masser af sovepladser i højden og kradsemuligheder, og ligeledes har vi sat hylder op i stuen som en slags kattetrapper, der fører op til 3 store sovehylder oppe under loftet. Alle muligheder for at komme op i højden bruges flittigt af alle, og der er nogle gange rift om de bedste sovepladser med udsigt over hele stuen. Vi har desuden lavet vores gæsteværelse om til katteværelse, hvor vi har kattebakker stående. På den måde kan kattene overstå deres toiletbesøg i fred og vi minimerer mængden af grus, der slæbes rundt over hele huset. Katteværelset er desuden opbevaringssted for foder, grus og udstillingsudstyr, der alt sammen opbevares i aflukkede skabe.
Kattevenlig indretning af huset:
... og have
 
Vores have er også gjort kattesikker med en indhegning hele vejen rundt. Hegnet er 180 cm højt med strøm og udhæng på toppen, så det er forholdsvist kattesikkert, selv om man aldrig skal sige aldrig - en kat der virkelig VIL ud, kan altid finde en vej. Heldigvis er der ingen af vores katte, der forsøger at komme over, så vi er rimelig trygge ved at lade dem være i haven. Kattene har derfor fri adgang til haven gennem en kattelem i vores terassedør i køkkenet, og haven bliver brugt flittigt!
Kattesikker have:
DK Vorbeck - Norske Skovkatte - Norwegian Forest Cats | 6600 Vejen - Denmark | post@vorbeck.dk