Om os

Vores lille familie består af Jane (årgang 75) og Flemming (årgang 72) og så selvfølgelig vores katte, som denne side primært handler om.

Vi bor i et parcelhus på 130m2 i en lille by midt i Jylland. Vores katte har fri adgang til hele huset samt haven på 4-500 m2, som er indhegnet for kattenes sikkerhed. At indhegne haven var det første, vi gjorde, da vi flyttede ind i huset, og det er en af de bedste beslutninger, vi nogensinde har taget! Kattene har utrolig meget glæde af at komme ud i haven, og de får brændt energi af på en helt anden måde. Samtidig er de sikre mod de farer, der lurer overalt for katte, såsom biler, smitsomme sygdomme fra fritløbende katte og andre dyr, slåskampe og personer, der ikke respekterer katte på samme måde, som vi selv gør.
 
Dengang....

Alle vores katte er neutraliserede, og selvom vi netop har registreret stamnavn, så har vi ikke nogen umiddelbare planer om at opdrætte, så indtil videre nøjes vi med et såkaldt "kastratopdræt" ;-) Vi er begge 2 af den type, der ikke gør noget forhastet, så derfor ønsker vi at sætte os meget grundigt ind i viden om sygdomme, genetik osv. inden vi kaster os ud i eventuelt opdræt.
 
.... og nu
 
Vi må dog efterhånden indrømme, at vi har revideret ovenstående en smule og er parat til at bevæge os lidt længere end til at have et kastratopdræt. Vi har aldrig været i tvivl om, at HVIS vi skulle opdrætte, så skulle det være norske skovkatte, da det er en fantastisk race, der fuldstændig har stjålet vores hjerter med dens specielle væsen og blide temperament. 
 
Inden for de seneste år er vi også blevet bidt af at udstille, selvom vi aldrig tidligere har haft planer om dette, men vi må alligevel indrømme, at det er sjovt, hyggeligt og også lærerigt, og man møder en masse søde mennesker, hvoraf nogle ender med at blive virkelig gode venner!

Vi er medlemmer af JYRAK og Norsk Skovkattering Danmark.
 
Vi har begge gennemført Norsk Skovkattering Danmarks Skovkatteuddannelse:
 
DK Vorbeck - Norske Skovkatte - Norwegian Forest Cats | 6600 Vejen - Denmark | post@vorbeck.dk